Сватбата на Ивалена

Всеки път, когато ни предстои да работим по булчинска рокля, си спомняме един разговор, който проведохме с наша позната преди години. Тя беше казала нещо подобно: „Трябва да сте луди, за да се занимавате със сватби и специални събития. В тези моменти жените се превръщат в чудовища, не знаят какво искат и са направо невъзможни…“.

И сега си мислим, че или наистина сме луди, или имаме нечовешки късмет при нас да идват само най-готините булки, куми, шаферки, абсолвентки, абитуриентки…

Когато видиш Ивалена да идва с колелото си на среща за сватбената й рокля, веднага ти става ясно, че тя не е от „онези“ булки. Освен, че е красива, дългокоса и мнооого дългокрака, тя е спокойна, целенасочена и знае, че всеки един поблем има своето решение. В рекламната агенция, където прекарва по-голямата част от времето си, е работила върху десетки проекти, изискващи безупречни организационни умения и възможност за светкавична реакция. Може би точно това я е направило човек, който знае точно какво иска и не иска, както и това, че няма невъзможни неща.

Ивалена беше категорична, че не иска да се омъжи в стандартна бяла рокля с дантела, обръчи и кринолин. Това, на което държеше, беше удобството и цветния акцент в роклята. След няколко разговора с нея сътворихме модел в цвят слонова кост с колан и цвете в керемидено червено. Тоалетът беше в две части – къса рокля за късните часове на нощта и горна част в стил гръцка богиня за официалната част на събитието.

А най-най-важната част от всичко беше моментът, в който Ивето ни се обади в деня след сватбата, за да ни каже с прегракнал глас колко съвършено е било всичко, колко много се е забавлявала и колко е щастлива в първия си ден като госпожа Андонова.

С този пост искаме да пожелаем и на двамата един прекрасен живот, в който дребните жестове един към друг, обичта и искрените усмивки никога да не остъпват пред рутината. Бъдете щастливи!

8

А на всички бъдещи булки искаме да кажем следното: мили дами, не забравяйте, че сватбеният ден е празник преди всичко на вас двамата. Направете го по начин, по който вие си представяте. Отпразнувайте го с хората, които обичате. И не забравяйте, че най-важното е да се забавлявате – не допускайте организацията на събитието да помрачи настроението ви, защото вие сте най-важни и сте прекрасни!

А сега ви оставяме с най-голямо удоволствие със снимките от сватбата на Ивалена и Христо…

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s