Мария

Истинска магия. Това е Мария.  🙂

Позволяваме си малко стихоплетстване, защото тя просто ни вдъхновява. Със своята грация и непринуденост. С лекотата, която носи в себе си. Тук е мястото да признаем пред вас (а и пред нея), че винаги сме й се възхищавали заради усещането, което създава – усещане за толкова естествена и ефирна красота, за съвършено премерен стил. Затова можете да си преставите колко бяхме щастливи, когато получихме „онова“ обаждане – за Роклята с главно Р.

Присъщо за нея, Мария дойде при нас с желание за стилна, изчистена сватбена рокля. Нещо, което да я изрази и в което да се чувства себе си. Спря се на нежен силует с висока талия и деликатен акцент – цвете под бюста.

 

Мария ни очарова и с букета си – нежно контролирана експлозия от полски цветя в синьо-лилава гама.

4

А вълшебните снимки са такива благодарение на една не по-малко специална дама с повече от една роля в сватбения ден на Мария. А по-точно нейната сестра и забележителен сватбен фотограф – Линда Александрийска. Какво по-хубаво от това?

Още от нейната работа може да видите тук: http://photolin.com/

 

И за финал не ни остава нищо друго освен да пожелаем на тези двама прекрасни човека да се обичат все по същия начин! Да се усмихват един на друг със все същата топлина! И да бъдат заедно във важните си моменти винаги с такава любов!

7

Бъдете щастливи!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s