Ани и Ваня

Представяме ви две момичета, които ни направиха много, много щастливи. От една страна, защото и двете са прекрасни и работата с тях беше мечта, а от друга страна, защото ни изненадаха много приятно.

Ани е от онези момичета, които ни запазват надеждата, че нашата държава има прекрасно бъдеще. Тя се занимава с възпитанието на малчуганите в началните класове и използваме възможността да й честитим началото на учебната година и да й пожелаем да постигне големи успехи с дечицата си. Ани ни вдъхновява, защото е усмихната като слънце и истински обича работата си.

Този път сътворихме за нея два тоалета – за сватба, на която беше гост, и за празненството по случай първия учебен ден.

 

А Ваня дойде при нас по препоръка на обща позната. И от момента, в който прекрачи вратата на студиото вече знаехме, че между нас има химия. А пък в момента, в който приключихме работа по роклята й, вече се бяхме в пуснали в кроежи на следващите красоти, които ще сътворим заедно. И нямаме търпение да се захванем с тях!

10695429_10152662251732299_1727999327_n

 

Тези две дами (абсолютно непознати една на друга) се срещаха в студиото в продължение на две седмици, докато подготвим тоалетите им. Всяка от тях харесваше избора на другата и се радваха една на друга за това, че са усмихнати и ведри и носят добро настроение около себе си.

И каква беше изненадата ни, когато ни изпратиха тази снимка от сватбата, за която и двете се подготвяха. Колко е малък светът, нали? А колко обичаме такива събития, на които има много, много вишневи рокли… И колко много, много обичаме работата си…

10681680_10204918029414360_1596985237_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s