За нас

 

Когато ни зададат въпроса „Какво е Вишнева?“, на първо място винаги изниква баналният израз „сбъдната мечта“. Но истината си е точно такава. От деца живеем с мечтата да превърнем страстта си в ежедневие, да създаваме дрехи, да рисуваме, да творим красота, да сбъдваме чужди мечти.

Всичко започна като на шега преди повече от 5 години, когато започнахме да правим рокли за приятелките си. Малко по малко трупахме смелост и успешни проекти, а с времето се появиха все повече клиенти. Като в приказка. До деня, в който си казахме, че всичко това си заслужава своя дом и цялата наша отдаденост.

И така се роди студио Вишнева.

2013-12-30 16.31.28

Вярваме в традициите, в ръчната изработка и в детайлите. Вярваме в емоцията, която е вложена в процеса на създаване на дрехата. Вярваме в аналоговия начин на изразяване, в романтиката на хартията и молива. Вярваме в хубавите материи, в магията на току-що започнатата скица и в мечтите за приказни рокли.

Затова в студио Вишнева създаваме дрехи в единични бройки или в много малки серии (2-3 бройки), както и по индивидуална поръчка. По този начин се стараем да гарантираме индивидуален подход към всяко от Вишневите ни момичета, както и уникалност на дрехата, която създаваме.

Днес се намираме в София, където се срещаме с нашите клиентки, обсъждаме техните идеи и специални моменти, творим, рисуваме и блогваме.

2013-12-06 11.07.27

 

Свържи се с нас, ако…

–          вече си харесала своята рокля и искаш да бъде изработена специално за теб;

–          искаш да предложим решение за специален момент или за личния ти стил;

–          искаш да подариш на себе си или на любим човек илюстрация с акцент върху личния стил или да запечаташ специален момент по един различен начин;

–          имаш какъвто и да е въпрос, свързан с дейността ни.

Очакваме те!

Хохо

Vishneva

 

 

2 thoughts on “За нас

  1. Поздравления за теб! За тази, за жената, за един истински професионалист, който наистина сбъдна мечтата си….. с много упоритост, с много труд, с много подкрепа от близките си. Възхищавам ти се и те подкрепям, защото смятам, че това е истинското ти призвание… Да предаваш магията на хората и с твоите визии да ги караш да се чустват щастливи и специални.
    Успех във всичко. Ти можеш!

  2. Нямам други думи, освен едно голямо БЛАГОДАРЯ!
    За думите, за подкрепата и не на последно място за всичко, което съм научила от теб!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s